Műhelymunkák:

 

 

  1. Komplett Indítómotorok, generátorok felújítása, leszerelt állapotban
  2. Busz generátorok felújítása
  3. Gázmotorok Felújítása
  4. Generátor forgórész csúszógyűrű csere (kiszerelt állapotban)
  5. Busz generátor forgórész javítás.
  6. Indítómotor mágneskapcsoló "fedelezés-kupakolás" (leszerelt állapotban)
  7. Indítómotor-Generátor szénkefe csere (szétszerelt állapotban)
  8. Generátorok próbapados-terheléses tesztelése.
  9. Bikakábelek és testkábelek egyedi méretre készítése.

 

Komplett generátorok és indítómotorok felújítási folyamata


Az Indi-Car kft. 15 éve foglalkozik az indítómotorok és generátorok felújításával. Cégünk mindig nagy figyelmet fordított arra, hogy műhelyünket csak olyan készülékek hagyják el, amelyek szakszerű és minőségi munkánkat hivatottak képviselni.

A készülékek felújítási idejéről általánosságba elmondhatjuk, hogy az átfutási idő 24-48óra. Előjegyzéssel megoldható, hogy az előre megbeszélt napon még délelőtt folyamán leadott készüléket, amennyiben minden alkatrész biztosított hozzá, aznap délutánra el tudjuk vállalni. A sürgősebb igényeket igyekszünk a legrugalmasabb módon kezelni és megoldani.

 

 Munkafolyamat

 

1. próba --> 2. Szétszerelés --> 3. Hibafelmérés --> 4. árajánlat --> 5. Tisztítás --> 

6. Összeszerelés --> 7.Próba


1. Próba : Amennyiben nem egyértelmű a probléma, vagy annak hibaforrása, szervizünk lepróbálja a készülékeket, hogy az adott készülék hibái megegyeznek-e a szerelő, vagy tulajdonos által leírtaknak. Ez azért lényeges, mert nem minden esetben az adott készülék a felelős az autó hibás működéséért.


2-3. Szétszerelés - Hibafelmérés: A készülék szétszerelése közben-után szakembereink megvizsgálják az alkatrészeket és felmérik, hogy mik azok, amiket cserélni szükséges.


4. Árajánlat: Az üzletben dolgozó kollégáink kiszámolják, hogy mennyibe kerül az adott készülék felújítása és mikorra fog elkészülni. Az ügyféllel való egyeztetés után kezdünk neki a további munkálatoknak.


5. Tisztítás: Különböző vegyi és mechanikus tisztítási folyamatok segítségével érjük el azt, hogy az alkatrészek olyan állapotban kerüljenek az összeszerelést végző munkatársaink asztalára, hogy azok a legmegfelelőbb mértékben tudják biztosítani a hatékony működést. Az alkatrészek tisztasága több szempontból is fontos. Ilyenek pl. a mechanikus súrlódás, kopás, elektromos vezetőképesség.


6-7. Összeszerelés-próba: Az eltisztított és az új alkatrészekből összeszerelik a készülékeket. A folyamat befejező része, hogy az összeszerelt készülékeket próbapadon teszteljük és egyedi azonosítóval látjuk el.

 


Javítással és alkatrészekkel kapcsolatban hívjon minket! | Telefon: +36 22 390 300 | Nyitva tartás: Hétfőtől - Péntekig: 08:00 - 16:30